dimarts, 2 d’abril del 2013

PRESENTACIÓ

Automoció Sostenible és un blog que neix de la preocupació, de dos alumnes de Batxillerat de La Salle Bonanova de Barcelona, ocasionada pels problemes medioambientals deguts a la generalització, durant la segona meitat del segle XX, d'un model de transport urbà basat en el cotxe particular.

Entre els inconvenients d'aquest model destaquen: la contaminació de l'aire, el consum excessiu d'energia i els efectes sobre la salut de la població. I són precisament aquests problemes que han provocat una voluntat col·lectiva, incloent-ne la nostra,  per trobar alternatives que ajudin a reduir aquests efectes negatius del model o idear-ne un de nou. Aquestes alternatives són les que pretenem exposar a través d'aquesta eina de treball que permet informar a tothom que hi pugui estar interessat.

No oblidem que el transport a Espanya representa la quarta part de les emissions de gasssos hivernacle i el 36% del consum d'energia total. Anime-vos a seguir-nos, som les persones qui tenim el poder de canviar les coses, no us decepcionarem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada